Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/r74887foto/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203
Parteneri – FotoMihai

PARTENERI

PICTURAL DECOR

Conceptul Pictural Decor s-a nascut in ceasul primaverii, in masarda superba a profesoarei mele de pictura unde, vreme de zile, saptamani mi-am dat seama ca purtam in noi o dragoste de frumos pe care avem datoria sa o scoatem la lumina, inspre bucuria surprinzatoare a celor care isi primesc cadoul dar si pentru bucuria imensa a celui care creaza.
Si tot atunci am stiut ca pot picta mobilier, pot crea aranjamente florale frumoase, pot compune idei de cadouri desprinse din alte vremuri.
Intre noi fie spus, acesta este doar inceputul!
Asadar, fa-ti timp sa te plimbi cu atentie printre cele cinci sectiuni: evenimente cu dichis, mobilier pictat, decoratiuni, cadoul perfect, aranjamente florale si sa-mi spui daca iti plac si daca pot crea ceva special pentru tine.
Conditia este sa-ti doresti ceva Pictural!
Cu drag, Cristina Moldovan

HAIRSTYLIST CRISTINA ILIES

Buna sunt Cristina Ilies si sunt hairstylist. Imi place foarte mult sa lucrez cu oamenii.
Pe langa hairstylist de cele mai multe ori sunt și psiholog. Oamenii vin la mine pentru ceea ce fac eu dar și pentru ceea ce le pot oferi eu ca și sustinere morala.
In domeniul meu ofer urmatoarele servicii: tund si vopsesc (fete si baieti) si imi place sa ma joc cu culorile, coafez (coafuri de ocazii).
Imi place sa ma documentez si sa invat lucruri noi… si sa le reproduc la mine in salon.

EF EVENTS

EF Events este o agentie de organizare evenimente, specializata in furnizarea de entertainment. Serviciile de baza oferite sunt: Dj, Mc si Live Band. Pe langa acestea, EF Events are capacitatea sa ofere logistica necesara organizarii oricarui tip de eveniment, reusind sa acopere toate dorintele clientului.
Eduard Dodoi si Filip-George, sufletul acestui proiect sunt cei care reusesc sa creeze evenimente memorabile, in primul rand prin personalizarea pana in cel mai mic detaliu a serviciilor oferite.
„Nu ne dorim sa fim ca altii, pentru ca nici altii nu pot fi ca noi!”

CABINA FOTO CANDY

Cabina foto se potriveste oricarui eveniment, fie ca este: nunta, botez, aniversare, majorat, banchet, taiere de mot, petrecere de firma, lansarea unui produs.
De ce sa alegi cabina noastra foto la evenimentul tau? Pentru ca noi iti oferim poze dar si print nelimitate, daca sunt 10 persoane in poza, noi vom printa cate un exemplar pentru fiecare persoana. La Toate pozele indiferent de pachetul ales primesti GRATUIT magneti.
Personalizam toate pozele dupa preferinta, cu nume, logo sau ce iti doresti tu.
Pe toata perioada inchirierii cabinei, un technician va fi prezent pentru a indruma oamenii. Primesti toate pozele si in format electronic!
O experienta de peste 3 ani in evenimente, peste 100 de evenimente la care am participat.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r74887foto/public_html/wp-content/plugins/kaswara/includes/elements/vc_templates/kswr_modernimage.php on line 41

YOUR IMAGE

Fiecare afacere merita sa beneficieze de servicii exceptionale de promovare, indiferent de marimea lor. Intelegem cat de dificil poate fi, daca ai o mica afacere, sa concurezi cu companiile mai mari, care au buget generos de publicitate.
Dar, de multe ori, marilor corporatii le lipseste un lucru pe care micul business il ofera din abundenta: atingerea personala. Acea interactiune dintre furnizor si client care creeaza o legatura de respect si loialitate.
Noi stim ca primul principiu in afaceri este construirea unei relatii solide, pe termen lung, cu clientul tau. “Chimia” si respectul reciproc sunt elemente cheie pentru orice relatie de afaceri de succes.
De aceea, atunci cand colaboram cu tine, ne consideram un membru al echipei tale, care va lucra cu sarguinta alaturi de tine pana cand proiectul este finalizat.
Hai sa scriem impreuna povestea Business-ului tau!