Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home4/r74887foto/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203
Despre Fotograf OM – FotoMihai

DESPRE MINE

Inainte de toate sunt OM si dupa aceea fotograf

Eu ma identific cu mesajul #fotografOM

Eu teoretic vin dintr-o alta generatie. Nu asa deschisa si directa. Si totusi, faptul ca am avut sansa sa intalnesc zeci de mii de tineri pe care i-am fotografiat, mi-a adus una dintre cele mai mari satisfactii profesionale.
Sa ai capacitatea sa iti intelegi subiectul sa il asezi in pozitiile care il avantajeaza, sa comunici cu el, sa ii dai incredere in el, sa se simta in siguranta si la sfarsit sa te imbratiseze si sa iti spuna ca fotografiile create de tine pentru el sunt minunate, asta este o implinire sufleteasca. Si toate aceste lucruri in doar 8 minute.
Pentru cine citeste aceste randuri probabil ca ii se pare ireal, dar cine a avut sansa sa fie supus/a unei sedinte foto cu mine, intelege perfect ceea ce spun.
Iti dai seama, cat de norocos sunt eu ca om? Eu primesc un zambet sincer la fiecare 8 minute ale vietii mele. Suna minunat? Nu stiu cum suna dar este fantastic. Este magic faptul ca ma intalnesc cu acesti tineri pe strada si ne salutam si schimbam cateva vorbe cu sufletul deschis. Aceasta este de fapt magia fotografiei.

FOTOGRAFII
PORTRETE
Fotografii pentru albume de absolvire - imortalizam expresia unei clipe intr-o fotografie
FOTOGRAFII
FOTOGRAFII PORTOFOLIU
Surprindem momente de neuitat pe care sa le privesti cu drag peste ani
De ce Fotograf OM?

Tot aud in jurul meu ca tinerii din ziua de azi sunt neintelesi. Eu cred ca sunt de inteles. Problema este la fiecare.
Sa lasam scuturile jos si sa comunicam! Rezultatul va fi fantastic. Asa cum fac si eu cand ii pozez. Energia primita in acele clipe este de nedescris. Este o energie pozitiva, benefica si care te face sa iti depasesti conditia din momentul acela si sa iti doresti sa fii si mai bun, si mai bun, si mai bun, sa te depasesti pe tine in fiecare clipa.
Si asta doar ca la sfarsit el sau ea sa iti spuna, wow… sunt minunate, iti multumesc mult, cand le pot primi?
Raspunsul meu pe care deja il cunosti deja este: in maxim doi ani! Fata ii se lumineaza, zambeste sincer, si se simte implinit, fericit.

IONUT MIHAI
Fotograf
A fi fotograf inseamna sa fi om!

A fi fotograf nu inseamna doar sa apesi pe butonul declansator al aparatului. Poti fi un altfel de fotograf, nu ar fi gresit cu nimic. Insa daca vrei sa o simti trebuie sa te implici.
Fotografia nu va avea viata daca fotograful nu ii va darui pasiunea lui. Sa intelegi nevoile subiectului, sa comunici cu el, sa il ajuti sa aiba incredere in el, sa fie pe aceeasi lungime cu tine. Nu poti avea pretentii sa fie deschis daca tu nu esti deschis fata de el.
Si cel care trebuie sa faca primul pasul este fotograful.

slider

Fotograf OM este mai mult decat un fotograf. Este un „one man show” al artei fotografice. Da, este un adevarat artist, cu spirit liber, un inamic al cliseelor, care te face, ci nu doar iti spune sa zambesti.
Da-i libertatea sa se exprime, iar mai apoi ai sa-i multumesti.
Traim intr-o epoca a vitezei, a superficialitatii, intr-o perioada in care ne-am transformat in niste mici roboti. Am uitat cum e sa fim noi. Privind la fotografiile realizate de OMul Mihai Ionut, multi dintre noi ne descoperim o fata pe care nici in oglida nu ne-am mai vazut-o de mult. Unii poate…, niciodata.
Ai curajul sa te redescoperi prin „ochii” lui! O sa te indragostesti de tine! 😉

Filip George
PORTOFOLIU