Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/r74887foto/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203
Despre Saphire Photography – FotoMihai

DESPRE MINE

CREAM IMPREUNA CELE MAI FRUMOASE AMINTIRI!

De la Hobby la Job!

Stiu ca este deja o eticheta si ca toti cei din bransa spunem ca am plecat de la un hobby.
In cazul nostru si al meu a inceput cam prin 2007 din curiozitate, apoi din admiratie pentru cei ce deja erau fotografi in bransa si dintr-o frumoasa intamplare.
Eram indragostita de faptul ca fotografii reuseau sa surprinda niste povesti superbe, pe care si le doreste orice familie in arhiva personala (sigur ca mi le doream si eu, insa recunosc mi se parea mai “provocator” sa le creez eu pentru altii).
Evident ca am inceput cu pasi mici insa cu un entuziasm si o bucurie maxima care au reusit sa ne ridice la nivel de profesionisti cu multa munca, cursuri, workshopuri si din nou munca.

PORTRETE BUSINESS

FOTOGRAFII
FOTOGRAFII

FOTOGRAFII COPII

FOTOGRAFII
FOTOGRAFII

FOTOGRAFII MATERNITATE

FOTOGRAFII
FOTOGRAFII

FOTOGRAFII DE FAMILIE

FOTOGRAFII
FOTOGRAFII

FOTOGRAFII FASHION

FOTOGRAFII
FOTOGRAFII

FOTOGRAFII TIP BOUDOIR

FOTOGRAFII
FOTOGRAFII

FOTOGRAFII DE CRACIUN

FOTOGRAFII
FOTOGRAFII

FOTOGRAFII PRODUS

FOTOGRAFII
FOTOGRAFII

FOTOGRAFIE CORPORATE

FOTOGRAFII
FOTOGRAFII

FLORI LA CASTEL

FOTOGRAFII
FOTOGRAFII
De ce Saphire Photography?

Saphire Photography este de fapt un “moft” sau un “rasfat” cum spune partenerul meu de fotografie si de viata.
Este studioul familiei FotoMihai. Este studioul mult dorit si ravnit in care nu am investit doar parte financiara ci si mult suflet.
De ce? Pentru ca imi place sa pun intr-o lumina frumoasa viitoarele mamici cu burtici, pentru ca ador zambetele copiilor surprinse in cadre lejere in care nu sunt constransi sa stea, pentru ca imi plac imaginile cu familii fericite, pentru ca ador Craciunul si nu vreau sa scap acest moment minunat din fiecare an in care familiile isi doresc amintiri in cadre superbe, calde.
La fel de mult ador cadrele portret, cu sau fara make-up, fotografii sexy de boudoir, sau simple cadre “pentru postat” pe social media, fotografii fashion, cadrele in natura in lumina calda, blanda.

Si da, sunt o norocoasa!

Am un job minunat! Si da este un job, pentru ca eu consider ca lucram cu amintirile pretioase ale oamenilor, pentru ca suntem implicati total in ceea ce facem si chiar daca zambim si ne bucuram alaturi de client de fiecare moment pe care suntem norocosi sa il surprindem, tratam cu seriozitate fiecare contract.

ANDREEA MIHAI
Fotograf
slider

Recomandam din suflet. Am fost extrem de incantata și de mulțumită atât de rezultatul final, cât și de experienta din studioul foto.

Ramona S

Super profi…super om…super atmosfera…super fotografii! Recomand din tot sufletul!

Ana-Maria D

Nu ai cum sa nu te simti bine la Saphire!!! De cand intri e placut, iar oamenii, nu mai spun. Andreea, studio-ul nu ar fi la fel fara tine, asa ca, inca o data, Multumim!
Esti mai mult decat Kid Friendly!

Emilia O